Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Stello kochanie przeszłaś ostatnio ciążę, poród (operacja przecież, cesarka), za dwa tygodnie następna. bardzo poważna operacja - nie dziw się, że jesteś słaba. Sama ciąża osłabia, połóg trwa 6-8 tygodni. A tutaj tyle komplikacji jeszcze po drodze było.
). Ja miałam operację 14 kwietnia i czuję się jak Młody Bóg.

aby na wizycie u gina w środę wszystko było oki

Bulbinka
Brak macicy o niczym nie przesadza, nie wpływa na doznania seksualne a ja ze swego doświadczenia powiedziałaby, że je nawet wzmaga
Bądź dobrej myśli.
Rana jeszcze trochę poboli ale najważniejsze jest abyś nie dźwigała bo to niebezpieczne. Mpoże pojawić się przepuklina.
przytulam
będzie dobrze
pomoc zawsze otrzymasz
wiem ze swojego doświadczenia.

witaj kochana w naszym Syrenkowie, tutaj z całą pewnością znajdziesz pocieszenie i wiele dobrych rad, bo łączą nas różne ale jednak podobne przeżycia. Młode dziewczyny też tu są, więc nie jesteś sama, pamiętaj o tym. Myślę, że naprawdę najgorsze masz już za sobą, teraz tylko nabieraj sił i ciesz się nowym maleństwem i starszymi dzieciaczkami a o depresji nawet nie myśl, odpędzaj złe myśli z całych sił. Dużo przeszłaś, ale najważniejsze, że Twój Anioł Stróż nad Tobą czuwał i niech czuwa nadal. 

), ale wieczorami, kiedy już cisza i spokój nachodzą mnie głupie myśli i spadek nastroju.
Gdyby nas chociaz dobę dłużej potrzymali, zrobili CRP z krwi, to by się zorientowali, że coś jest nie tak i może by od razu wdrożyli leczenie i udałoby się uniknać tyle bólu i histerektomii. No i myślałam, że po cc profilaktycznie zawsze podaje się antybiotyk, a tymczasem nie doczytałam się w wypisie, abym jakiś dostała.
Oczywiście inne formy pieszczot czy seksu też są dla mnie przyjemne, ale jednak... Teraz martwię się o tę moją pocharataną pochwę i jak to w środku wygląda. Nie mam odwagi, żeby "tam" się sprawdzić, ale podejrzewam, że szwy są spore. Wciąż plamię z pochwy, chociaż chyba już mniej. Ciekawa jestem kiedy to się zagoi, czy dla nas nie będzie problemów z seksem, no i czy mąż nie zauważy tam "w środku" różnicy.

ostatnio gdyby dłużej mnie zostawili w szpitalu może zauważyliby ,ze uszkodzili mi nerw i nie musiałabym błąkać się po innych szpitalach i pogotowiach ? Jeszcze wcześniej gdyby lekarz zrobił mi USG na koniec leczenia
Teraz wycieli mi jajniki i pozostałości z jajowodów ,żałuję ,że nie zrobili tego 3 lata temu za jednym zamachem ,chociaż bardzo tego chciałam ,wręcz żądałam ,znając skłonności mojego organizmu do takich cholerstw typu cysty,torbiele .Na nic zdały się moje prośby
Dlatego teraz po raz czwarty miałam operację .Nigdy nie jest tak jakbyśmy chciały
oj..,jest tutaj kilka kobietek, co też mają kotki i pieski (ja mam piesa
) i całe zwierzyńce

Bulbinka
szkoda że nie ma ci kto pomóc ,życzę ci zdrówka i dużo siły ,trzymak się dziewczyno 
Bulbinka
.zdrówka życzę
.zdrówka życzę

Powrót do Usunięcie macicy z powodu komplikacji okołoporodowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości