Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Bulbinka

olikkku jak narazie dobrze ...tylko czekanie na wyniki to masakra....ale na 3mc spokoj ....pozdrawiam i zycze duzo zdrowka

i wytrwałosci ..
i jestem pewna, że tak będzie nadal, wiem, że czekanie jest takie stresujące, ale nie ma się co zamartwiać na zapas
życzę dużo zdrówka

Pieknej i spokojnej Niedzieli zycze ,,,dziekuje za słowa otuchy i pozdrawiam ...duzo zdrowka wszystkim tu Paniom i nie tylko ..u mnie narazie cisza Boże ..oby tak jak najdłuzej ....dobrej nocki . 

witam kochane kobietki ,,moze mi poradzicie na moj problem ...chodzi o te srawy damsko meskie jakos w cZasach mlodszych nie przepadalam za tym ,,a teraz wiedzac o chorobie i po operacji to juz masakra małzonek widze ze oczekuje czegos odemnie a ja poprostu nie chce tego i to nas bardzo oddala cz ktoras z was tak miala albo ma ? mam ciagle na mysli chorobe nic wiecej ..a moze to smieszne co pisze pani onkolog ginekolog mowiła po badaniu ze moge ze wszystko wporzadku a ja .??prosze o jakas odpowiedz 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość