Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

.Twój optymizm,wiara i poczucie wartości...to ogromna siła i wsparcie dla wszystkich niedowiarków,słabych psychicznie i hipochądryków takich np.jak ja..

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
i serdecznie pozdrawiam 

. Trzymaj się nadal tak dzielnie, a wszystko pokonasz

Bez Was i Waszego wsparcia już dawno zginęłabym jak ciotka w Czechach
To tylko dzięki Wam jakoś przebrnęłam przez to wszystko a wiem, że i jeszcze nie raz to Wy będziecie mnie pocieszać i wspierać
Ja natomiast dziewczyny hmmm... chyba nie powinnam tego pisać na forum publicznym i w tym temacie, ale może którejś z Was pomogę
Bo postanowiłam, iż aby mój nieznośny partner Wacek w końcu się ode mnie odczepił i dał mi upragniony rozwód, to zdradzę go z innym Wackiem - dużo od niego fajniejszym
Nie pytajcie jak to zrobiłam, bo sama się nad tym zastanawiam (tzn. w kwestii tego, że nie krępowała mnie obecność Wacka u nogi), ale był to mój pierwszy raz od czasu operacji. I teraz będzie najważniejsze dla tych wszystkich dziewczyn, które mają obawy i jakieś kompleksy po operacji z tego powodu. Otóż dziewczyny na własnej skórze przekonałam się, że wszystko tkwi w naszej głowie. Tłucze Wam się pewnie po głowie, jak i mnie się tłukło: o Jezu, jak to będzie, boje się, będzie może bolało, może coś wypadnie itp., itd. Kochane - nic z tych rzeczy. Zapomnijcie się i dajcie się ponieść chwili, a będzie cudownie
Nie słuchajcie opowieści innych, bo wtedy tylko niepotrzebnie się negatywnie nakręcacie. Ja podeszłam do tego na totalnym luzie i dałam się ponieść emocjom - to był mój najlepszy drugi "pierwszy raz"
Mało tego - tak się rozochociłam, że czuje się jak bogini seksu
Uwierzcie mi: nic nie boli, nic nie wypada - w ogóle nie czułam różnicy między tym co było przed operacją, a tym co po. No - może teraz komfort psychiczny jest większy, bo seks jest całkowicie bezpieczny
Wiem co mówię - jako rekordzistka tego forum w pechowych powikłaniach, zdobyłam też i drugie trofeum - rekordzistki mającej dwóch Wacków między nogami
Będę jak Conchita Wurst. Chyba w przyszłym roku wystawię się na Eurowizję
Jak zaśpiewam: "My Słowianki między nogami też dwa Wacki mamy" - to pierwsze miejsce mamy na bank 

Fakt, to jest tylko głowa i trzeba wyłączyć myślenie
Tak trzymaj: tego ważnego Wacka zatrzymaj drugiego sztucznego pogoń

super wieści i takich opowieści proszę więcej, tak trzymaj dzielna kobieto. Dużo miłości Ci życzę i tylko z tym miłym Wackiem. 

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości