Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
/.Miesiąc to niewiele będzie dobrze. USG można robić- Ala u nas miała też robione w takim czasie.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Chociaż mam jeszcze zaległe wyniki z mammografii do pokazania.
jesteś niecały miesiąc po operacji, wobec tego ma prawo co nieco pobolewać, bo w środku go i sie znacznie dłużnej niż na zewnątrz, jeżeli chodzi o nie to byłam u mojej pani dr po około miesiąca, bo kończyło mi się zwolnienie, a chciałam orzynać dalsze, wyniki histpat tez już miałam, pozdrawiam i dużo zdrówka życzę

. Pierwsza wizyta kontrolna przeważnie jest po miesiącu. Życzę pomyślnej rekonwalescencji
.Pozdrawiam cieplutko 

Nie wiem czy martwić się już czy dopiero za chwilę. Faktem jest, że moja lekarka całkiem konkretnie mnie pomęczyła, ale nie było to jakoś specjalnie bolesne.
Jest jedno miejsce na moim brzuchu, które jest tkliwe, lekarka stwierdziła, że są tam zrosty i muszę się nauczyć z nimi żyć, to znaczy że jeszcze trochę czasu upłynie do całkiem bezbolesnego brzucha. Następną wizytę mam wyznaczoną dopiero na sierpień.

nie mogło być inaczej 
a co do plamienia, to jestem tego samego zdania co Olikkk, pozdrawiam i uważaj na siebie

Bulbinka
przez co najmniej 3 miesiące. Jednakże jako że czuję się dobrze chciałabym zacząć coś robić w domku, zwłaszcza że zaczynamy zarastać brudem
, czy jest coś czego powinnam szczególnie unikać ?

) itd. Pościeli nie powlekałam jeszcze, ale już przebieram nogami bo aż prosi się żeby zmienić. Trudno. Więcej ograniczam się na rozum niż na to co czuję. Mam cały czas w pamięci całą gromadkę Syrenek, które stoją nade mną i krzyczą jak tylko się do czegoś przymierzę
Ale może to i dobrze, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc.Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości