a jaką datę masz ciekawą - 14.04.2014 r. 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Ismenko trzymaj się dzielnie!
Będzie dobrze.

powiedziałam że zbliża się godzina "0" i zaczynam trząść gaciami. powiedział że nie ma czego się bać, pozbędę się problemu, (...........) wie co robi, tylko jak mi zostawią szyjkę to trzeba cytologię robić. mówię że to dla mnie oczywiste a on na to, że wcale to nie jest takie oczywiste, nie dla wszystkich. położna była i wczoraj o mnie nawet rozmawiali, bo inna była babeczka u niego z podobnymi problemami; a jak nie chcę operacji (tylko po co?) to wstrzeli się w termin z tą wczorajszą
mówię mu że nic z tego, ale przyszłam popatrzeć na pana doktora co by się upewnić
i podpytać co to za operacja przez pochwę, powiedział, że czasami, jak jest lepszy dostęp, szersza szyjka jest czy np. nietrzymanie moczu i trzeba to poprawić to wtedy tak się robi, ale (...........). wie co robi, więc mam przestać myśleć, iść zrobić z tym porządek, i już. a jak będą wyniki hispatu to przyjść do niego, jak będę chciała da mi jeszcze zwolnienia, praca się nie zawali, dadzą sobie radę beze mnie i już.

. 

Jak tu być spokojnym ..... 
na ukojenie 
koleżanka mówi żebym nie szła bo popsują mi te wyniki, ale chorych w szpitalu nie lubią 
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości