Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
trafionych leków, dawek i pomyślnych terapii Wam życzę
.
.

...węc jeden dół większy od poprzedniego i nerwy jak postronki.
..jak podpowiedziała Magonia kupiłam Ligunin i piję herbatkę na wyregulowanie gospodarki hormonalnej,narazie d....pa,ale poczekam,przecież może wkońcu się coś wyklaruję...a jeden plus...
już mnie moje cycki nie bolą..uff..jaki komfort,że bez bólu można "to"co na cycki się zaklada założyć,jak mówi mój wnusio.. 
Mam nadzieję, że znajdziesz jakiś specyfik, który poukłada te pokręcone sfery w Twoim samopoczuciu i tego Ci bardzo, bardzo życzę 
Nie sadzę abym była jakimś kosmicznym przypadkiem, który nic nie odczuwa po radykalnej histerektomii zważywszy, że ja byłam jeszcze "na chodzie" normalnie miesiączkowałam i nie miałam większych objawów meno (żadnych uderzeń gorąca jedynie nerw mnie brał)

...kupiłam dzisiaj PROLADY MENOPAUZA taki ziołowy specyfik z czerwoną kończyną,melisą i szałwią...będę brała może coś pomoże...
..Magoniu ja ziółka to wszelakie piję i połykam więc dla mnie to nie przeszkoda,a tym bardziej jak się ma nadzieje że coś może pomóc.. 
czytam wasze wypowiedzi i zastanawiam sie czy ja bede stosowac terapie hormonalna przyznaje jestem w tym zielona
mogę napisać na swoim przykładzie. Do operacji miałam regularną @. Po chirurgicznej menopauzie jeszcze będąc w szpitalu pojawiły się zlewne poty i nocne koszmary. Od razu po wyjściu ze szpitala wprowadzono mi htz. Badań dodatkowych nie miałam. Ale każdy organizm inaczej reaguje i trzeba go bacznie obserwować. O potrzebie brania hormonów decyduje gin. Jeśli nie ma przeciwwskazań i istnieje taka konieczność wprowadza się je w różnym czasie. Pozdrawiam cieplutko 

Powrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości