Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

. Przerazilam sie brakiem orgazmow...a moze to strach ze cos jeszcze jest nie tak? Napewno wroca,trzymam kciuki
dziekuje kochane NIE BEDE SPRZATAC,pomyslalam ze jak dam rade chodzic to moge sprzatac,a macie racje po sprzataniu bedzie bolec. Kocham Was. Zycie bez macicy ma swoje plusy-moglam Was poznac 
) Oszczędzaj się i uważaj na siebie. Nie szalej ze porządkami i tego typu podobnymi... masz się teraz zachowywać jak "księżniczka" której nic nie wolno

... mi przy wypisie ze szpitala dali specjalną informacje na piśmie czego mi nie wolno i musiałam to podpisać,
życze Ci dużo zdrówka i uważaj na siebie i pamiętaj NIE WOLNO DŹWIGAĆ

Chyba zapytam co to za szpital, bo jestem w szoku

milego dnia kobietki:)
nie pamiętam co jeszcze ,już to wyrzuciłam . Wiem ! było również ,że na kontrolę za 4 tyg. i po wynik hp i numery telefonów gdyby się coś niepokojącego działo i wymienione objawy które jakby wystąpiły to przyjechać do szpitala lub skontaktować się bezpośrednio z lekarzem który nas operował.

jak znajdę ta listę to zeskanuję i wkleję, ale było to właśnie w tym stylu co pisze Smuteczek, ale ta lista to była taka podstawowa informacja i także więcej dowiedziałam się na tym forum

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości