brawo za dzisiejszą cierpliwość, bo opłaciło się 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
brawo za dzisiejszą cierpliwość, bo opłaciło się 

bardzo dobrze zrobiłaś, u nas w Polsce tak trzeba niestety na siłę wszędzie się wpychać
super, super !!!!! Naprawią co mają naprawić i koniec koszmaru!!! Wiedziałam, że to żaden przerzut, cieszę się ogromnie!!!!

A ten lekarz ktorego dorwalas miedzy jednym stolem a drugim tez jest w porzadku. Mysle ze teraz juz wszystko jest na dobrej drodze, zrobia co trza i bedzieszmogla zapomniec o calym tym koszmarze czego Ci z calego serca zycze

Ta moja determinacja to w dużym stopniu Wasza zasługa. To Wy zagrzewacie mnie do walki o swoje zdrowie i życie. Bez Was bym się już dawno załamała. Ale cieszę się, że jestem jakimś przykładem na to, że chcieć to móc, i że może dzięki temu inne Syrenki z taką samą lub nawet większą determinacją będą walczyć o siebie i swoje zdrowie. Aguha nie wiem kim jesteś z zawodu, ale jeśli nie lekarzem to chyba stanowczo powinnaś nim zostać 

wsparcie to ważna rzecz, jesteśmy z Tobą ...
życzę Ci, żeby już nic się nie odwlekało i poszło bez komplikacji.Trzymaj się, kciuki będą mocno zaciśnięte. 

. Agucha, nie jesteś zwykłą pigułą, tylko jak napisała Diara - niezwykłą. Poza tym chyba minęłaś się trochę z powołaniem - oim zdaniem byłabyś niezłym lekarzem :*

Nic się nie bój - będzie dobrze
Mówię Ci to ja - stała bywalczyni szpitala Kolejowego 

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości