Też się cieszę i podziwiam każdą dziewczynkę która tu jest i potrafi nieść tyle wsparcia drugiemu człowiekowi. Ja chyba wyspałam się w narkozie bo nie mogę zasnąć xd:) Monia wszystko będzie dobrze. Jestem z Tobą
Ja mogę tylko dodać że u mnie w szpitalu takie rzeczy jak podkłady na łóżko, wklady,nakładki na sedes ,kubek ,sztuce czy herbata były zbędę bo wszystko jest ogólnodostępne.
Oddawanie moczu to koszmar tak szczypie po tym cewniku:) ale za każdym razem mniej Dobranoc
Bogney spokojnej nocki bez bólu i z miłymi snami Ja miałam ochotę spać i spać, nawet o telefonie nie pomyślałam po operacji i mąż musiał przyjechać osobiście sprawdzić , czy choć żyję Miał szczęście, że go wpuścili
Dzień dobry wszystkim. Bardzo długo nie mogłam zasnąć chyba do 1.00 w nocy. Dziś o 5.30 pobutka pobranie krwi, kroplówki przeciw bólowe i mierzenie ciśnienia. Strasznie szczypie gdy siusiam masakra totalna. Miłego dnia życzę wszystkim bez wyjątku:)
Monia jak u Ciebie dziś? Przetłumacz sobie jak w końcu ja że ludzie przeżywają gorsze operację. Dochodzą do siebie i żyją. Mi zajęło to mnóstwo czasu ale Wy mi pomogłyście bardzo:) Wszystko będzie dobrze. Ja trzymam za Ciebie kciuki i jestem caly czas jak Ty byłaś dla mnie;)
Powiedz lekarzom o tym szczypaniu, często po cewnikowaniu bywają problemy z drogami moczowymi i pojawia się zapalenie. Powinni od razu coś zaradzić. Trzymaj się
No widzisz , powoli dojdziesz do siebie , no wiem wynik to też stres ale trzeba być dobrej myśli, dasz radę, a powiedz bo gdzieś mi umknęło , w końcu miałaś laparoskopie i jajniki zostały? Jakieś plamienia masz albo coś?
Tak laparoskopowo. Mam 4 dziury 3 w brzuchu i 1 w pępku. Zostaly jajniki i szyjka macicy.Tak lekko krwawie. Leżę jak mówiły tu dziewczyny bez majtek na podkładzie z wkładką:)