Nie znoszę upałów, ledwo żyję wtedy.
Jesień lubię każdą , tę ciepłą i deszczową. Koc, herbata , świeczka, książka i może lać i wiać . Duńskie hygge to moje najlepsze chwile.
CichoSza , to byłby idealny scenariusz , że chemia czy zabieg i po chorobie. To sytuacja, której życzy się każdemu, u kogo zdiagnozowano nowotwór. A muszę przyznać, że zeszły rok zebrał solidne żniwo, jeśli chodzi o tego typu diagnozy w moim bliskim otoczeniu.
Nowotwór jelit, skóry . U młodych ludzi. Czasem aż trudno uwierzyć. Szczęśliwie rokowania mają dobre i też są już po zabiegach. Ale tak , po pięciu latach można mówić o zupełnym wyleczeniu. Tak im też powiedziano. W międzyczasie badania, dosyć częste , zwłaszcza z tym jelitem chłopak musi się kontrolować.
Dziwny zbieg okoliczności , teraz zdałam sobie sprawę. Całkiem niedawno , w polecanych na YouTube, wyskoczyły mi filmy dziewczyny, która przeszła raka macicy. Jej kanał nosi nazwę NA CHEMII. I do dziś nie mam pojęcia, dlaczego to się pokazało. Może wyszukiwałam coś w jakiejś przeglądarce, nie mam pojęcia. Sporo przeszła. Dziś, na szczęście, ma się dobrze. I tego z całego serca pragnę dla każdej z nas. A zwłaszcza dla tych, które muszą powalczyć więcej i dłużej.
Również czekam na swój wynik HP. To zawsze jest niewiadoma jednak.
Będzie dobrze.
CichoSza , będę Ci kibicowała, wysyłała dobre myśli i całą masę wirtualnego wsparcia . I bardzo chcę, żeby to było szybko i skutecznie.