przez Anita71 » 30 kwi 2023, o 21:51
W tym tygodniu miałam wizytę prywatną u mojej gin onko (w maju będę na kontroli w gabinecie gin onko w poradni). Wspomniałam o moich dolegliwościach meno oczywiście konsekwentnie tylko inne preparaty doustnie poza HTZ, gin poleciła Jasnum preparat złożony z ekstraktów roślinnych witamin i ma też minerały podobno chwalony przez kobiety zobaczę kupiłam stosuję. Powiedziałam, że nie lubię swojej pochwy, a Pani doktor teraz jak i kiedyś powiedziała, że Jej moja pochwa się podoba, no ale obniża się prawa ściana poleciła fizjoterapeutkę. Tradycyjnie pobrana cytologia płynna. Pozostaje nadal w stosowaniu dopochwowe HTZ. Doraźnie glubulki żelowe infectvagin na stan zapalny. Byłam również w poradni chirurgii onkologicznej z moją torbielą na trzustce. Mój poprzedni lekarz przy ostatniej wizyty przekierował mnie do swojego szefa (...........) powiem Wam, że dawno nie widziałam tak wspaniałego, empatycznego lekarza i to z tytułem. Markery ponoć dobre jeden na górnej granicy spytał tylko czy palę oczywiście nie palę bo dla palaczy jest podwyższony wskaźnik. Generalnie nie kazał się martwić, wszystko wskazuje na łagodną zmianę póki co bez konieczności interwencji. Ale nie chcą mnie pozostawić z tym problemem, za pół roku rezonans i listopad znów wizyta.