Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

zostawić nadzieją

To było w piątek późnym popołudniem więc nic już nie mogłyśmy załatwić. Wczoraj dzwonimy do sekretariatu i mówimy co i jak, pani sekretarka powiedziała, że oddzwoni za kilka minut. Dzwoni i informuje, że faktycznie zaszła pomyłka i pani doktor wyda nowe skierowanie, ale dopiero jutro czyli dzisiaj. Dzwonimy więc rano dzisiaj i skierowanie jest więc podała nam kod, żebyśmy nie musiały jeździć po odbiór ( całe szczęście ) ,jednak rejestratorka na TK po podaniu kodu stwierdziła, że doktorka źle wypisała i nie podała czy z kontrastem
Dzwonimy ponownie do sekretarki, ona konsultuje się z lekarką ,która twierdzi, że wszystko jest wypisane dobrze i prosi, żeby rejestratorka skontaktowała się z nią w tej sprawie, Dodam, że zarówno oddział chemioterapii ,sekretariat i rejestracja TK znajdują się w tym samym szpitalu. Koniec końców po kolejnym telefonie do pani od TK został wyznaczony termin 7.03,23 Powiem wam, że starsza, schorowana i samotna osoba nie poradziła by sobie normalnie przerąbane w takiej sytuacji 
Co do zadymy to raczej ja z tych cichych, ale do czasu

Na dodatek pani doktor powiedziała, że wynik badania na kreatyninę jest ważny miesiąc, a dla osób chorujących na nerki tylko sześć dni, dlatego zmieścimy się w czasie , bo badanie krwi będzie przed ostatnią chemią 23,02 , a badanie TK 7.03
Zawsze można na Was liczyć kochane syrenki

Podejrzenie raka nerki, skierowanie do onkologa i urologa
Znowu mam problem z żołądkiem z nerwów masakra !
Bardzo mi przykro

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości