Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Nie powinno tak być więc dobrze, że idziesz do lekarza, jak wrócisz to będę Ci bardzo wdzięczna za przedstawienie nam opinii lekarza
Trzymam kciuki, żeby to było tylko związane z dniami okresowymi, jeśli masz zostawione jajniki, bo to też może być przyczyna ...
mam szyjkę i jajniki zostawione
Jak się nie forsowałaś zbytnio, to nie powinno być nic złego, ale skontrolować należy koniecznie 
Bardzo nam miło Cię poznać 

..powiedział ,ze na pół dnia będę przyjęta do szpitala ...to Mnie trzyma ,że znowu bólu takiego jak po operacji we wrześniu nie będzie ..dziękuję za ciepłe słowa

Bulbinka
Wobec tego trzymam paluchy, żebyś do tego czasu dała radę wytrzymać 

tak powiedział ,ze to nic groźnego aby się nie martwic ..no Ja się stresuję bo psychika działa ...i jeszcze to czekanie na oddziale ....uff ale cóż ..badał mnie palpacyjnie i nic nie było innego ...dziękuje za słowne wsparcie trzymacie paluszki za Mnie od poniedziałku z rana 

..bylam tak zla że nie chciałam nic pisać ..bo ileż można być usypianym miałam w lipcu operację ,we wrześniu i teraz zabieg ...bylam już na kontroli po i goi się ladnie ..pogoniłam bo malam dość obfity sluz podzołty a nic nie swędziało ani nie wskazywało na to ,że to grzybica czy bakteryjne jak mega jajeczkowanie z obfitym sluzem ..dostałam dwa specyfiki -śluzu jest mniej...JA naprawdę nie dam rady podźwigać tych problemów -to trzeba mieć wyjątkowe szczęście
przecież nie mogą na Ciebie jedną spaść wszystkie plagi egipskie, nie martw się teraz już będzie dobrze, czasami tak jest że potrzeba powtórki.

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości