Ja też wiecznie z zakupami, ciągam wózek. Jak już mąź znajdzie się przypadkiem w domu to jedziemy autkiem. Czasami syn pomaga. A tu wymagania zakupowe mojej mamy wygórowane. Fakt, Moniko Tobie do emerytury jeszcze trochę. Poradzisz sobie bo my kobity musimy sobie radzić. Trzymam kciuki🥰
Zakres operacji: Zmodyfikowane radykalne wycięcie macicy z przydatkami. Limfadenektomia miedniczna.
Wynik HP: rak gruczołowy endometrialny G3, nacieka >50% grubości mięśniówki, podścielisko szyjki macicy z naciekiem raka, , LVSI+, surowicówka, przymacicza, jajniki, jajowody bez nacieków raka, węzły chłonne bez zmian nowotworowych, brak widocznych cech naciekania pni nerwowych, linie cięcia chirurgicznego bez zmian nowotworowych. minimalny margines resekcji chirurgicznej na przymacicach 0,1cm
Moniko witaj Tak wiele już przeszłaś, choć jeszcze jesteś taka młodziutka Przykro mi że kolejny problem przed Tobą Ale jak zdążyłam zauważyć jesteś bardzo pozytywną kobitką i wierzę, że dasz radę i tym razem, czego Ci z całego serducha życzę Mocno Cię przytulam