Mam sposob na zatwardzenie, sok z sliwek dziala cuda. Okropnie sie dzis czuje, jakies poty zimno goraco i te nagle kolatanie serca, wali tak mocno ze mam wrazenie ze zawalu dostane.
Lekarz ktory mnie prowadzi po operacji to taki mlody smieszek on ze wszystkiego sie smieje. Ja przed operacja mialam rozmowe tylko przez telefon no bo przezierz Covid a (...........) ktory mnie operowalal tylko widzialam przez 15 minutek bo przyszedl sie przywitac i tlumaczyl co bedzie robic. Bede musiala zadzwonic do lekarza ogulnego i zrobic wizyte ja bez hormonow dostane na leb. Zawsze mialam bardzo regularny okres, zero bolow miesiaczkowych czy krwawien po sexsie a teraz czuje sie okropnie i mam tylko slodka nadzieje ze szybko przez to przejde i bede mogla wrucic do pracy. Dzies zaczelam leciutko krwawic ale widze ze krew nie leci z pochwy tylko z cewki moczowej ale lekarz mi tez to mowil ze organizm sie moze oczyszczac do 8 tygodni. Mam lekie bole kregoslupa a raczej miednicy malej tak czuje ze cos w srodku mnie piecze. Maz patrzy na mnie i sie tylko pyta co mi jest jak sie czuje ale ja juz mu nic nie mowie tylko zaciskam zeby bo widze ze juz jak cien chodzi wykonczony a ciezko pracuje w szkole i jeszcze zajmuje sie calym domem eh niech ten czas szybko leci byle do lata

. A cała reszta niech się normuje
, tzn. nie jest źle

mam 2 coreczki jak tylko ta pierwsza urodzi musze im powiedziec zeby sie mialy na bacznosci i tak mysle czy tez mojego synka nie przebadac.