Witam.. jestem załamana..co robię nie tak . Jem wszystko gotowanie . dużo chodzę .i nadal kłopoty .jem śliwki biorę czopki ( piszę otwarcie stolec luźny). Ale ten ostatni odcinek jelita grubego nie przepuszcza . Mąż jedzie do sklepu po warzywa.seler naciowy .buraki .udusze . Jaka kaszę jecie
Witam .seler naciowy na surowo nie jadłam .pokroić go czy zmiksować .teraz jem wszystko co kiedyś bym nie dotknęła ...a klei ryżowy.mi właśnie.maz.zrobil .czyli odstawiamy.
Enia nie masz hemoroidów ? Ja mam i też miałam podobny problem Może zamiast mydła oliwą posmaruj. Może masz jakąś oliwkę. Jeśli będziesz miała jakieś podrażnienia odbytu, czy szczelinkę to mydło będzie szczypać
Czy to możliwe że przy anemii. Po wyjściu ze szpitala mam małą hemoglobinę skacze.puls .i ciśnienie.. choć ciśnienie mniej .i czasami kręci mi się w głowie.oblewaja poty . Dziś skoczył mi do 90 .po propranololu spadł . I odżyłam.
Mąż mi dziś kupił w sklepie sok z buraka.nawet dobry .przestało mnie mdlić po ostatniej dawce żelaza po tym soku . Jutro wyśle go do apteki po tabletki z buraka .
Ja miałam w zaleceniach jeszcze picie kisielu takiego na rzadko ładnie wypełniał jelita i pomagał. Piłam przez dłuższy czas. Szklankę kefiru pije do dziś
Witam. Czy mogę zjeść takiego łososia z puszki...bo zjadłabym coś konkretnego.. dziś utarte ugotowane buraki z gotowanym pulpitem.. .pulpety mi się przejadły ..Zrobiłam je na kilka dni . ....Mój mąż robi mi zupy z różnych płatków ..jaglane.gorskie ..z dodatkiem siemienia lnianego ..zrobił też rosół i jest to baza do zup. Za gotowanie .obiadów się nie bierze.