Mam usunięte kawałek cewki moczowej ,kawałek szyjki macicy i sromu radioterapię miałam 2019 w listopadzie,prawa warga wierzchnia od spodu cały czas mnie szczypie smaruje różnymi żelami i maściami i nic mi nie pomaga. W tkance miękkiej zrobił mi się guz w przyszłym tygodniu będę miała biopsję , lekarka napisała że to może być wznowa jak któraś jest w podobnej sytuacji to proszę o radę.
Dziewczyny na pewno odezwą się, pomogą, wesprą. Jeśli to nie sprawi Ci bólu, napisz, z jakiego powodu się to stało. Tutaj mamy bardzo dużo Pań po rożnych operacjach. Pozdrawiam i przytulam Zosiu
Witaj Zofio wśród nas . Owszem jest tu wiele Kobiet z przeróżnymi przypadkami. Takiego jak Twój raczej nie kojarzę. Jednak przychodzi mi na myśl Anetta R., która miała w 2014 r. operację i zagląda tu czasem do dziś. Z powodu raka miała usuwane części różnych narządów. Trzymaj się mocno i walcz o swoje zdrowie . Ściskam i życzę pomyślnego leczenia
Zofia witam Ciebie na forum. Pamiętam, że Oliczek podłączyła kiedyś bardzo dobry artykuł pani, która z tego co pamiętam też miala raka sromu i społecznie zajmowała się chyba tym problemem. Może Oliczek tu go załączy i wtedy może byłaby szansa kontaktu, wsparcia, pozdrawiam!