Wierzyć się nie chce
Cieszę się że wreszcie możesz powiedzieć o jakiejś stabilizacji, bo wiem dobrze że wesoło nie było
Oby już tylko dobre wieści pojawiały się Twoim wątku
Dobrze że jesteś Anitko

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

. Jesteś ogromnie pomocną Syreneczką
. Życzę Ci dalszego powracania do formy, a przyszłym Syrenkom życzę, żeby nigdy nie zabrakło Cię tutaj 
Anicia, Ty wiesz, co czuję. Ty dobry duszku, gadułko kochana:) Powrotu do pełnej formy życzę 
. Życzę Ci bardzo dużo zdrowia
. Jesteś pomocną i współczującą Syrenką . Bądź z nami na dobre i na złe, bo któż jak nie Ty szybko leci
na każde westchnienie przerażonych istot

Mam nadzieję że tylko już będziesz cieszyła się dobrym zdrówkiem. 
dziękuję za miłe słowa
dostałam dużo wsparcia i dużo dobrego, pomocy i tę pomoc chcę odwzajemniać 

no może gdyby ktoś mi wymyślal potrawy bo jakoś by było. Nie pamiętam kiedy jadłam ziemniaki nawet w zupie, staram się nie jeść białego pieczywa, ale nie mogę trafić na pieczywo z efektem wow! i chwilami to ciemne już mnie męczy. Nie chudnę ale doktor mówi, że bardzo dobrze moje cukry reagują na glucophage, ale wypróżnienia natomiast są z efektem WOW! Tak po ok trzech tygodniach od brania leków miałam lepsze samopoczucie teraz jest różnie, odzywa się też refluks. Dobra już nie zanudzam, dziękuję Stynko za myśli o mnie 
. Pomyślnych wyników kolejnych badań

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość