jest i kawusia! 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
jest i kawusia! 
ufff
dziwnie to brzmi, jakoś tak głucho... Reszta badań pójdzie przez poradnie gin onko . Hormonów brać nie moge
na pocenie jakieś zioła spróbować ale nic z soją! Czyli chyba jednak rację miały dziewczyny krytykujące preparaty z soją. Pocę się okropnie i tak samo okropnie jak się pocę, tak samo okropnie się z tego powodu czuję. Mam wrażenie że wszyscy się patrzą, nie cierpię tego uczucia. Pocę się na skroniach karku i środek pleców, nigdzie indziej. Czuję trochę mniejsze zmęczenie. To tyle 
ponad rok temu? 
Co do pomyłek lekarzy w papierach to jest to dosyć częste, nie wiem czy wynikające z braku czasu i pospiechu, czy co? Moja teściowa zrobiła sobie kuku w piąty palec ten najmniejszy u ręki, paliczki zostały źle złozone przez chirurga, palec zrósł sie krzywo i potrzebna jest operacja żeby go wyprostować, teściowa dostała skierowanie do szpitala na oddział chirurgiczny, a na skierowaniu napisane jak byk palec 4, do chirurga przez tego covida19 cięzko się było dostać i zanim poprawione skierowanie zanim co, to nie wiem kiedy tego palca tesciowej naprawią.....
ona nie jest za jej chirurgicznym usuwaniem bo mówi że mnie rozkrwawia. Będzie na pewno o niej myśleć w kierunku jej usunięcia do badania. Ale chyba padnę z bólu! 

myślę że to również z powodu nowej pracy i uwolnienia się z dojazdów

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość