Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Praca??? Ważna sprawa, ale teraz, jeśli jeszcze pracujesz pozamykaj swoje sprawy, żeby móc po wyzdrowieniu do niej wrócić 
Przytulam Cię cieplutko. Stynka ma rację. Nie myśl teraz o pracy, jak wyzdrowiejesz, to wrócisz. Teraz skup się na przygotowaniu do szpitala, najbliższych i domku na ten czas. Też się balam najbardziej powrotu do pracy, wróciłam po 2.5 miesiąca i wszystko jest dobrze. Bałam się panicznie, ale przeszłam ten trudny czas z kochanymi Dziewczynami z Syrenkowa. Pytaj nas, zadawaj nawet najdziwniejsze pytania. Będziemy przy Tobie.

Pisz pytaj tu zawsze znajdziesz wsparcie. 

Anetko, a w domu masz dużo obowiązków?
A potem pójdziemy na pierwszy spacer
Trzymam kciukasy
Będzie dobrze
Operacją już nie długo a potem już z górki. 
jesli chodzi o markery to lekarz powiedzial że moge zrobic by byc pewniejsza i dzisiaj odebralam ca125 48 więc wynik w normie ale musze pilnowac ten drugi on niby od trzustki mam juz przy granicy normy bo70. Jestem spokojniejsza choć ciśnienie i stukot serca czuje nawet w rekach. A jak jest z chodzeniem po operacji mam psa nie zawsze jest syn by wyszedł czy po tyg bede mogła chodzić z nim na spacery .A drugie pytanie czy trza być na diecie. Bo lubie jeść mimo wzrostu190 waga90 .Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości