Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

jak się pytałam czy się oby te hormony wchłaniają z tego ramienia to powiedział,ze mogę sobie na czoło naklejac, jak się tak boje 
bądźcie ze mną myślami

przetestuje podobno nie zaszkodzą a mogą pomoc 
bo moje tylozgiecie i usytuowanie mięśniaków na nic innego nie pozwoli, ale postaram się jak najdłużej wytrzymać dziękuje wam ze jesteście

Powiedz, a ile dni masz te plamienia w cyklu? Mogą powoli się zmniejszać, zresztą to tylko plamienia, też je miałam i były czasami denerwujące...ale wierz mi, be macicy jest gorzej. Spróbuj te zioła, przecież zioła są jak leki...najważniejsze, że mięśniaki nie rosną. Nie nastawiaj się na usunięcie macicy, myśl pozytywnie i będzie dobrze.

No nic skoro co druga babeczka je miewa widocznie taki mój los i nic nie poradzę
tylko jak sobie pomyśle ile mnie już rzeczy przeturlalo to mam nadzieje ze na tym koniec i tego sobie i wam życzę w nowym roku koniec problemów 

Działaj, a my trzymamy kciuki. 
ale... są dużo słabsze dziś już jednorazowo taki jasny brazik koło południa, co więcej miałam rotawirus w drugi dzień okresu
a teraz od niedzieli jestem na antybiotyku bo zapalenie krtani mi się przyplątało i szczerze to myślałam ze będzie dużo gorzej, na szczęście pije zioła, można przy antybiotyku i nie jest zle na to co mnie przetelepotalo!!!! Także chociaż byłam sceptyczna co do ziół to je polecam, moja córka wczoraj dostała pierwsza miesiączkę i tak mi jej żal... kurczę tyle lat przed nią z tymi różnymi problemami
taki mój mały kwiatuszek stał się kobietaPowrót do Problemy ginekologiczne przed operacją usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości