Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Na razie zapłaciłam te 46 zl za wystawienie recepty, bo panicznie bałam się głodu hormonalnego, ale teraz już pełna estrogenu postaram się zrobić tak jak piszecie - uderzę do rodzinnego. Pod koniec listopada mam wizytę w Poradni Onko i tam też postaram się poruszyć temat płynności recept. Jakoś jeszcze niezorganizowana jestem w tym temacie
Ja poza tym mam się ok. Byłam tylko na kontrolnej wizycie u dermatologa i ten wysłał mnie do szpitala na wycięcie jakiegoś pieprzyka, bo niedobrze wygląda... Ja nie wiem, chyba lepiej nie mówić, że miało się raka. Wszystko potem "źle wygląda"
Uściskiiiii
Trzymaj się Kochana i sprawdź ten pieprzyk, ja też miałam wycinany jakąś brzydką narośl na skórze. Wyszło, ze jest ok. Ale lepiej sprawdzić... Powodzenia 
pełna estrogenu!
), no i nawet pochwa jakaś taka nawilżona. No po prostu luksus ponad miarę
. A, z minusów: tyję wściekle 

Pierwszy krok już zrobiłaś, teraz tylko musisz się pilnować, nawet po schodach pospaceruj, ważne, aby się ruszać, nasz metabolizm zwalnia.... I te lody o 21 niestety musisz odstawić, może być kefir albo jogurt naturalny zamiast.🍀🍀🍀🍀🍎🍎🍎🥑🥑🥑🍅🍅🍅🍐🍐🍋🍋🍊🥕🥕🥕
Czy przypadkiem schody nie dociążaja dodatkowo moich mięśni miednicy? Jak myślicie? 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości