Nie wiem,jak często mogą się te ich decyzje różnic,może któraś z Was tak miała 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Nie wiem,jak często mogą się te ich decyzje różnic,może któraś z Was tak miała 

trzymaj się zdrowo
Widocznie tak musiało być. Mam nadzieję, że skuteczne

Cała Twoja historię przeczytałam dokładnie.Cudownie,że u Ciebie skończyło się na operacji i jesteś w pełni zdrowa,po prostu więcej nic nie było potrzebne
Może u mnie będzie podobnie 

mój sie rozpanoszył😪
Ale teraz będzie tylko dobrze,czego życzę Ci z całego serca

Właśnie sama nie wiem od czego to zależy,jedna ma jakieś dodatkowe leczenie,a inna nie,może to zwykła przezorność lekarza,a może jakieś niuanse wyniku hist.pat.Ja w czwartek jadę do radiologa i on zadecyduje,podobnie było chyba u Ciebie,bo gin.onko stwierdził,że nic nie trzeba
Zobaczymy,musimy komuś zaufać,inaczej to wszystko nie miałoby sensu
Danusiu widzę,że u Ciebie wszystko się układa,tak jak powinno ,pozdrawiam cieplutko i oczywiście duuuzo zdrówka

Mam jeszcze pytanie o liczbę dni wystawianych zwolnień lekarskich,czy zawsze miałaś wystawiane 30 dni czy liczba dni była różna,bo ja też mam w KRUS

Masz rację,próbuj z tą renta,może się uda,powodzenia 
Dzisiaj byłam u radiologa i stwierdził,że radioterapia jest zbędna.Guzrk był nieduzy,w całości wycięty ,bez naciekow.Ale on tylko decyduje o radio,ewentualnie mogą być brachy,ale on nie decyduje.Dal skierowanie na 5 grudnia i znowu ktoś będzie decydował 
Także dalej czekam do 5 grudnia,nie mam wyboru

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość