Super
Cieszę się 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Super
Cieszę się 

obyś bezboleśnie przebrnęła przez okres zdrowienia. Wypoczywaj więc jaknajwiecej, całuski 
Dzisiaj pierwszy spacerek zaliczony,było całkiem spoko,dren wyjęty,który sprawiał mi najwięcej problemów.Zostal jeszcze cewnik,ale to już pikus
W sumie nic mnie nie boli,chyba trafił mi się najlepszy operator po 👌

w
Ana, fajnie, teraz do przodu, ale pomału:) A jak żołądek, jelitka, wzdęcia? Bo mnie to najbardziej męczyło. Ja mialam laparotomię. Może po laparoskopii jest lepiej. Pozdrowionka Kochana:)
Szwy zdejmują 7 dnia, zresztą wszystko będziesz miała napisane w wypisie. Pozdrawiam i życzę pięknego zdrowienia. 
Ja już w swoim łóżeczku sobie odpoczywam.Czuje się naprawdę super,biorąc pod uwagę ,że 3 dni temu przeszłam operację.Dzisiaj rano przed wyjściem wyjęli cewnik,grzecznie zrobiłam siusiu jeszcze w szpitalu,w domku też.Jak kończę to takie lekkie szczypanie czuje,może po tym cewniku.Z jelitami wszystko ok,wiadomo jeszcze się nie oproznilam,ale wszystko w swoim czasie,może nie będzie tak źle.Chodze bez problemu,za brzuch się nie trzymam,nawet kichnąć mogę.Takze polecam laparoskopię,jeżeli tylko można ją wykonać.Jezeli chodzi o samą operacje,więc było radykalne usunięcie macicy z przydatkami.Szwy mają zdjąć 4 listopada,trochę długo,ale to chyba przez te święta,to będzie 13 dzień od operacji.Wiadomo,że najważniejsze będą wyniki hist-pat😏Trzeba poczekać 3 tygodnie😠Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości