Fajnie, że masz już operację za sobą, dbaj teraz o siebie, odpoczywaj, a z każdym dniem będzie coraz lepiej. Pozdrawiam i zdrówka życzę.

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Fajnie, że masz już operację za sobą, dbaj teraz o siebie, odpoczywaj, a z każdym dniem będzie coraz lepiej. Pozdrawiam i zdrówka życzę.

Jestem bardzo ciekawa Twojej opinii o jakości usług na tym oddziale ale o tym jeszcze kiedyś będzie okazja pogadać. Teraz odpoczywaj i kaz całej rodzinie chodzić koło siebie. Napisz tez jak mama zniosła tę wasza rozłąkę.
Tylko szare mydło i wietrzenie. Niczego więcej nie używałam a rana pięknie się zagoiła, sam gin był dumny z siebie, bardziej niż ja, bo to w końcu moja rana.
A jeśli cos Cię będzie niepokoiło to pytaj o wszystko lekarza, bo Oni dość nerwowi są jeśli człowiek sam się zaczyna ,leczyć....

no i dobrego wyniku hp za 2 tygodnie,pozdrawiam serdecznie
Ps. Nam kazali uzywac mydla na rane , obojetnie jakiego ,nawet w plynie, ale mnie nie sluchaj
, bo kazali tez mi jesc wszystko po wyjsciu ze szpitala ,bo przeciez " zoladka nie operowali ",a mialam takie zaparcia , ze myslalam ,ze umre 

Przegapiłam Twój powrót na forum
.Cieszę się,że jesteś już w domu.Teraz tylko dbaj o siebie.Ja nie miałam cięcia brzucha,ale pamiętam,jak sąsiadce lekarz zalecał przemywanie rany mydłem i spryskanie octeniseptem.Trzeba też pamiętać o częstym wypróżnianiu pęcherza,przynajmniej ja miałam takie zalecenie i o diecie lekkostrawnej.Dobrze, że mama ma dobrą opiekę i nie musisz się martwić.Wracaj do zdrowia.Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego nicnierobienia
.

ja to mam przewalone z tym brzuchem ...pozdrawiam serdecznie 
Oj niedobrze, że brzuszek na szwie troszkę się zbuntował i narobił kłopotów
Najważniejsze, że byłaś od razu pod opieką lekarzy i teraz już powinno być dobrze, czego Ci oczywiście życzę z całego serducha 

a rana zagoi się z pewnością choć troszkę później, to i tak niedługo wszystko będzie dobrze 

no napewno bedzie dlugie gojenie ale dbam o brzuszek mam antybiotyk i dbam o czystosc ...troche sie wyleguje z brzuchem do gory aby byo duzo powietrza....pozdrawiam kochane kobietki....zdrtowka zycze i udanego wypoczynku 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość