. Rozumiem Cię , bo włosy to nasz atrybut. Późno w sumie Twoje odchorowują zabieg, gospodarka hormonalna sie zmieniła. Może trycholog albo dermatolog? Bo tak zgadywac to se możemy.
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
. Rozumiem Cię , bo włosy to nasz atrybut. Późno w sumie Twoje odchorowują zabieg, gospodarka hormonalna sie zmieniła. Może trycholog albo dermatolog? Bo tak zgadywac to se możemy.
Mnie też przez dłuższy czas wychodziły włosy, ale teraz już mniej. Mam włosy grube i mocne, też do ramion, ale w pewnej chwili się przestraszyłam... Niczego nowego nie wprowadzałam. Ale Ty używaj tych specyfików, powinno pomóc. trzymam kciuki. 
ale moze powolutku nedzie lepiej?

Wcześnie wróciłaś do pracy po tak rozległej operacji, ale tak widocznie musiałaś. Też wróciłam po 2, 5 miesiącach. Daję radę, ale lekko nie jest. Jak wracam do domku, to brzuszek daje znać i to dosyć mocno czasami. Ale daję radę. Też biegałam często do toalety często w domku, a teraz już nie ma takiej potrzeby. U Ciebie też tak będzie. Trzymaj się Kochana. Jesteśmy silne i damy radę.

Wiem, ze jesteś bardzo zapracowana, może odpowiesz mi, jak Twoje blizny. Czy plastry i masaże pomogły? Dziękuję za odpowiedź. 

U mnie podobnie i też wyczuwam twardość w głębszych partiach blizny, też mi się rozeszła, na początku miała 2, 3 mm, a teraz miejscami ponad 6, myślę, ze to nie chodzi o rodzaj nici...smaruję żelem silikonowym na blizny i masuję, bo ostatni bardzo mnie ciągnęła ta moja blizna i czułam dyskomfort, jest lepiej. Moja córcia wyjechała trzy lata temu do Anglii, teraz robi mastera. Bardzo dobrze jej się układa, dostała projekt na uniwerku. Jak wyjechała, to brakowało mi powietrza...przez pierwsze 3 miesiące było najgorzej. Mam jeszcze syna. Wiem, co czujesz.. pusto się robi w gniazdku, jak odlatują nasze pociechy. Trzymaj się Kochana
Fajnie, ze z włosami coraz lepiej. Pozdrawiam Cię cieplutko i życzę dużo zdrowia.

nigdy bym nie pomyślała że masz tak dorosłe dziecko

Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości