Robię co mogę
Staram się być uważna 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Robię co mogę
Staram się być uważna 

Stynka, jak tam:)? Mam nadzieję, że do przodu i bez niespodzianek dzisiaj?
Miejmy nadzieję że dziś już pójdzie gładko! 
. Na kolejne dni ślę trochę zieleniny
i oczywiście zaciskam kciukasy 
Dzisiaj ok
Bardzo sprawnie, nawet...przed czasem.
Biez trienierowki niet uspiechow 

. Reszta to kwestia albo treningu albo opanowania najlepszej metody wstawania. Najpierw jedna noga, potem druga i przytrzymujemy brzuch

To Twój wniosek Stynko, czy rekomendacja lekarza/technika/terapeuty? A jak najlepiej to robić? Macie jakieś sprawdzone patenty? I czy da się zlikwidować oponkę? 
Dzielna jesteś. Trzymam kciuki

a tak z innej beczki.... Myślisz, że my jeszcze mamy szwy? 
A propos... Kiedy można zacząć ćwiczyć te mięśnie brzucha? Ja się jeszcze oszczędzam w tej kwestii.
a jeszcze trzeba na "solarium" jechać
Lekkie podejścia i zejścia dały mi popalić samoistnie
Wędrowniczka ze mnie słaba...i słaby zbieracz grzybów
Kilka przysiadów po grzybki i ... pot zalewał oczy. Do dzisiaj czuję obolałe łydki od tych wejść, zejść i przysiadów.

Bardzo Ci współczuję, ale jesteś jeszcze młodą kobietką i musisz poprawić swoją kondycję, pomalutku jednak. A Ty.zaraz w góry. Też bym padła. Trzymam kciuki za Twoje zdrowienie. Dzielna jesteś i masz tyle problemów, ale dasz radę. Bo kto, jak nie Ty? Przytulam Cię

Codziennie do południa jadę do rodziców, po drodze zakupy itd. Powrót do domu, nastawienie prania i dokończenie obiadu przygotowanego wstępnie dnia poprzedniego... Obiad i krótki leżing
"Wycieczka" na naświetlania, powrót do domu, kolacyjka, przygotowanie obiadu na dzień następny... i tak w koło
Nic nie czytam (oprócz syrenkowa), z nikim się nie spotykam, rzadko rozmawiam przez telefon... bo nie mam czasu. Nie wie co mnie tak spowalnia i gdzie gubię czas...choroba? naświetlania? wysoka temperatura i burzowa pogoda? WSZYSTKO RAZEM???!!!
Zapytałam go dzisiaj: nie masz już dość tych jazd? Odpowiedział krótko i treściwie - nie. Nie wiem czy mówi prawdę czy kłamie, ale... tak powiedział 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości