Dziękuję
Spytam gina na koniec sierpnia, bo ona nie wiedziała 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Dziękuję
Spytam gina na koniec sierpnia, bo ona nie wiedziała 

Wszystkie Was:)

Dziękuję Hug za rady i troskę
Moje bóle są nieswoiste. Niespokojne nogi to takie męczace, nieprzyjemne kręcenia, gdy się kładę wieczorem. A typowe bóle są od kręgosłupa ledźwiowego, przez górę posladkow, potem do przodu bioder,przez pachwiny do przodów ud i kolan i piszczele z przodu. Po operacji ciut zelżało, ale nadal jest. A co do rehabilitacji, będę szukać specjalistów. Bo nie każdy ten rodzaj prowadzi.
Co u Ciebie? Jak się czujesz? Nie ma Cię ostatnio w Syrenkowie. Przesyłam pozdrowionka 
Hek Marzenko, żyję, ha ha... Po prostu nie miałam czasu na pogaduchy:) Wszystko jest ok:)
Rozumiem, że mamy mniej czasu, jak czujemy się lepiej. Uspokoiłaś mnie. Dzięki
Uważaj na siebie.
Taki jakiś zalatany tydzień miałam:)
To już dwa miesiące. Pięknego zdrowienia

Dziękuję i wzajemnie Marzenko:)
Aneczko!

Hej Dziewoczki:) Dzisiaj, a raczej wczoraj miałam tę wizytę kontrolną u gina. Wszystko gra, jajniki cale i zdrowe. Lekarz ponaciskał, pougniatał, zrobił usg. Powiedział, że jest pięknie, cokolwiek to znaczy
Dostałam na rp globulki ovestin z hormonem, mam brać 1 raz w tygodniu. Bo moja pochwa cieniutkie ma ścianki przez menomendę, trzeba wzmocnić:) Czyli etap pewien zakończyłam. Mam trochę brak czucia na wzgórku, tak śmiesznie, jak się tam goliłam. Zobaczymy, co będzie, kiedy współżyć zacznę... Może coś poczuję. Pozdrawiam wszystkie kobietki:)Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość