Z okazji rocznic i miesięcznic.
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Z okazji rocznic i miesięcznic.
. O ! Wiem. Z włosami się poprawiło. Przestały wypadać. I tak nie wypadały jakoś dramatycznie, ale zwracały moją uwagę. Myśle, że radioterapia się do tego dołożyła.
zdrowia 
KaStusiu

Anulek dobrego dalszego samopoczucia! 

jutro minie 1/2 roku bycia syrenką. Piszę już dziś, bo jutro mogę nie mieć czasu ani nastroju na pisanie. Przez ostatni miesiąc jakoś nie miałam czasu zastanawiać się, co ze mną. To był bardzo intensywny i nerwowy czas u mnie w pracowniczości oraz rodzinno-zdrowotny. Od ostatniego razu zmieniło się to, że odrastają po radioterapii włosy łonowe, że mój gin onko ciężko chory i na następną wizytę zapisałam sie już do innej gin onko oraz, że mojego zdrętwiałego miejsca na lewym udzie nie da się rehabilitować tylko czekac. Ten nerw musi odbudować po prostu. Została mi oponka na brzuchu, chociaż ostatnio koleżanki powiedziały, że schudłam. Że na twarzy, to moge sie zgodzić, ale reszta....? Na wadze tego nie widać. Czy coś jeszcze? Sama nie wiem... 

To najważniejsze. Ja dzisiaj świętuję 2 mce od operacji. Nie mam żadnych dolegliwości 

Brawo 

Najważniejsze, że jesteś w dobrej kondycji i dobrze się wygoiło. Co do menopauzy, to miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle. Po operacji jajniki potrzebują czasu, aby wrócić do normalnej pracy. Powtarzam po syrenkach, które mają zostawione jajniki.... Badanie hormonów wyjaśni, czy to już meno. Trzymam kciku, żeby wszystko było dobrze. 
gratulacje Kade 😊Powrót do Po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości