Mocno Cię przytulam
i wierzę, że dasz radę 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
i wierzę, że dasz radę 

Po obu operacjach waga mi zjechała do 49 kg. Ale zważywszy na to, że po ostatniej operacji leżałam prawie tydzień pod samymi kroplówkami to nie ma co się dziwić. Bardzo Ci dziękuję, że opisałaś swoje przejścia. Podniosłaś mnie trochę na duchu. Wczoraj przeglądałam różne fora i faktycznie ludzie piszą, że żyją bez problemów z jedną nerką i w niczym im to nie przeszkadza. Chyba nie mam innego wyjścia jak tylko nabrać trochę ciałka i jednak zdecydować się na usunięcie tej nerki. Nie wyobrażam sobie chodzenia do końca życia z Wackiem u boku. Poza tym może ten lekarz ma rację. Przecież ta nerka mi się już nie zregeneruje. Będę się męczyć z Wackiem a faktycznie za parę lat może okazać się, że i tak trzeba ją usunąć. Echhh.... wszystko zostawiam w rękach Boga. Choć nie jestem gorliwą katoliczką mocno wierzę w to, że skoro wywinęłam się śmierci po raz trzeci to Bóg ma jakieś plany względem mnie. A to wszystko czego doświadczam nie dzieję się bez przyczyny. Nie ma co się nad sobą użalać tylko spinam poślady i walczę dalej o swoje zdrowie i życie. Przecież i tak nie mam wpływu na swój organizm. On żyje własnym życiem i wcale mnie nie słucha
Ale ja go muszę ustawić do pionu. Przede wszystkim nastawić się na myślenie, że od dziś będzie już tylko lepiej. I że został mi tylko jeszcze jeden malutki kroczek do odzyskania zdrowia. Bóg podarował mi przecież drugie życie, więc grzech byłoby tego nie wykorzystać prawda?

wolałam nie dyskutować na ten temat z kościelnym
Ja się już przestałam zastanawiać dlaczego muszą ciągle we mnie grzebać. Śliczna z Ciebie dziewczyna a takim pulpecikiem to bym chciała być

z pomocą Boga i ludzi dasz radę.. 
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
sie cieszyć życiem bez rozpamiętywania choróbsk

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość