Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

ja miałam operację przez pochwę z powodu wypadania macicy. Lekarz zostawił mi jajniki, bo stwierdził, że te mi się jeszcze przydadzą, a jestem starsza od Ciebie. Myślę, że to była dobra decyzja. Czy będziesz miała plastykę pochwy, i czy wiesz jak będzie podwieszony kikut pochwy ? Pewnie sobie poczytalaś wątek jak się przygotować do operacji, A jeśli nie, to polecam poczytaj, bo są tam bardzo pomocne rady. Przytulam Cię mocno
i nie bój się, będzie ok

dlatego dowiedz się, czy będziesz miała plastykę pochwy i jak będą mocować kikut. Ja niestety tego nie wiem, a podobno sposób podwieszenia ma znaczenie.

nie wiemy że ta ładna bez brzucha, ma czy też nie ma tych hormonów jak i ta z brzuchem czy ma, czy nie. Czyli może być tak, że jest to kwestia diety, zadbania, stylu życia, czy też innych chorób a nie akurat wycięcia jako takiego macicy już nawet nie wchodząc głębiej czy z, czy bez przydatków. Tu akurat Hugus bym się do końca z Tobą nie zgodziła.
Jednakowoż wiesz, że cenią sobie Twoje opinie, oceny i podpowiedzi. 
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości