Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Poobserwuję jeszcze...
😝🤣
a też trafi się obsiusiac okolicę 

Stynko, a może zmieniłaś proszek/płyn do prania bielizny, albo źle wypłukane? A może w czasie upałów sie odparzyło, a teraz się goi i swędzi? Albo skutki chemii? Mi radiolog powiedział, że naświetlanie nic nie robi na sķórę tylko tam gdzie dociera np.działa na łączenie miedzy pośladkami i tam się dyskomfort odczuwa. Na hemoroidach się nie znam, ale zapewne przyczyn może być wiele. Powiedzieć lekarzowi, tak zdecydowanie.
, zdrowia Aneczko
i zdrowia wszystkie zatroskane kobietki tu zagladające 
Dziękujemy KaSta i wzajemnie:) Juz się ostatnio martwiłam. Bo w Syrenkowie cisza. Ale są wakacje, wyjazdy, u wielu praca. Życie... 

Ja wiele rzeczy drążę, jako myśliciel od urodzenia... Czasem trzeba rozruszać towarzystwo:) Stynko, wytrzymaj do kontroli u lekarza. Osuszaj te miejsca, myj po każdym drugim daniu, i wytrzymaj. Nawet kup sobie na razie krem dla niemowląt jak trzeba. A te czopki miała też osoba z mojej rodziny, myslała, że ma hemoroidy, a to od ćwiczeń siłowych pojawiła się szczelina odbytu. Nie mówię, że Ty masz ową, to zupełnie inny przypadek. Ale czopki naprawdę pomogły. Czasem mała rzecz, a działa cuda.
nie miałam nigdy problemu z napinaniem czy parciem ale pewnie przyda się po zabiegu ale czy w szpitalu mają podesty 

) też nogi na coś stawiam, żeby przyjąć bardziej anatomiczną pozycję, i przy siusianiu staram się pamiętać plecy proste!
Tak Anitko, dziękuję. Przy spaniu jeszcze dyskomfort, szukam pozycji, a rano brzuszek trochę boli, potem, jak się rozruszam jest oki. No i wałek opona obolała, a nawet wzgórek. Takie nie moje drętwe. Przewrazliwione. Ale wiem, że to norma. Pozdrowionka:)
Hej Marzenko:) A co tam z Tobą się dzieje?Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości