Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

, mam też od kilku miesięcy powiększony (raz bardziej raz mniej) , bolesny węzeł chłonny pod pachą . Mam zrobić badanie na obecność krwi utajonej w kale i w moczu, pewnie też dostanę od gastrologa skierowanie na dodatkowe badania. Nic tylko latać po lekarzach mi zostało :/ Z tego przesunięcia terminu to tylko taki plus że jeśli uda się zapisać na tydzień wypadający między świętami a nowym rokiem to starsza córka ma wtedy wolne w szkole nie będzie trzeba wozić , lekcji odrabiać - bo zawsze to jest na mojej głowie .

ale potem już się uspokoilam, i panie mnie pochwalily, że byłam dzielna bo przede mną był młody chłopak, który ciągle im rurkę wyciągał i wkoncu nie zrobili mu padania. My kobietki jesteśmy silne.
Margolcia Twój wynik jest ok, długo miałaś ten CIN 1? Usuwać chirurgicznie powinno się wtedy gdy zmiany utrzymują się powyżej 2 lat. Monte słuchaj a ty w jakim mieście się leczyłaś, bo opis Twojego docencika pasuje mi do kogoś kogo znamPowrót do Wyniki badania histopatologicznego - co oznaczają , jak je rozumieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości