Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
dla mnie osobiście najtrudniejszy był czas zanim ruszyło leczenie - byłam przerażona niewiadoma. Jak machina ruszyła to już było prościej. Teraz funkcjonuje już w miarę normalnie, pracuje, w zeszłym miesiącu wzięłam ślub
przez leczenie przeszłam tak, ze wielu znajomych i kolegow w pracy nic nie wie. Jedno jest pewne - rak to nie wyrok. Coraz częściej jest określany jako choroba przewlekła, wiec uszy do góry!! Nie wiem o co chciałabyś zapytać, ale służę Ci pomocą. Jeśli chciałabyś to możemy porozmawiać przez telefon. Tak pewnie będzie prościej:) pozdrawiam bardzo gorąco ☘️😊
z każdym dniem było lepiej i w zeszłym tygodniu mogłam zwiedzać Pragę na nogach przez 6h:) operacja, która przeszłaś była rozległa i organizm będzie potrzebował czasu do tego żeby się zregenerować. To jest czas kiedy musisz dużo odpoczywać i koniecznie przestrzegać zaleceń dotyczących nie dźwigania!
ale pozwól , że serdecznie Cię u nas powitam

Mam nadzieję, że na długo.

Wiem, jakoś tak mało optymistycznie to brzmi. ... No cóż .... Póki co tak chyba właśnie jest.

. Poza tym jak tak sie wczoraj naczłapałam to bolały i piekły mnie kości biodrowe czy raczej może te miednicowe co to odstaja od początku do końca ciecia. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości