Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Martwisz mnie Małgosiu.Nie wiem jakie masz normalne ciśnienie krwi , ale z tego co piszesz to wynika ,że niskie, przy niskich wartościach ciśnienia ,np.jak jest 90 na 60 to automatycznie wzrasta tętno,bo serce próbuje wyrównać wartości.Prawidłowe ciśnienie ,czyli około 120 na 80 ,wtedy tętno jest w granicach 60-70 ,przy niskich tętno wzrasta.Może powinnaś dostać leki na obniżenie ciśnienia tętniczego.Tym bardziej przy bólu ciśnienie też wzrasta.Porozmawiaj z lekarzem może nie wpadli na to ,że wystarczy podać leki na obniżenie tętna , musisz też dużo pić ,żeby usprawnić przepływ krwi.Ja leczę się na nadciśnienie więc wybacz ,że się mądrze .
Pozdrawiam i życzę Ci powrotu do zdrowia.

mam nadzieję,że nowy dzień przyniesie zmiany na lepsze, 

. Jesteś teraz bezpieczna pod ich okiem. Dużo cierpliwości trzeba zanim leczenie zacznie przynosić oczekiwane rezultaty. Poproś coś na uspokojenie.
.Trzymam mocno za Ciebie kciuki i przytulam kochana bidulko

- może dzisiaj będą lepsze wieści po nocy.Wszystkie czekamy tutaj.Trzymaj sie kobietko kochana.Musisz jakoś przetrwać ten trudny czas.
. W końcu coś musi zadziałać
. Oby jak najszybciej
. Ich głowa w tym. Jak dzisiaj ? 
trzymaj się kochana 
Powrót do Przygotowały się z naszą pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości