Widzę ze miałyśmy bardzo podobną operacje i wynik tez.Napisz ,proszę jak się czujesz,jakie robisz badania i jak często? Pozdrawiam. 
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Widzę ze miałyśmy bardzo podobną operacje i wynik tez.Napisz ,proszę jak się czujesz,jakie robisz badania i jak często? Pozdrawiam. 

Tak bym bardzo chciała by doktor zostawił mi sam mi mowił ze bez hormonów ze starzeje się szybciej a ja biorę jeszcze leki biologiczne które teraz musiałam przerwać pozniej hormony biologia i martwie się .dziękuję pozdrawiam 

Dziękuję za wsparcie

świata tak i tak się odbędą, nawet bez tych wszystkich przygotowań

. Dzięki za życzenia i Tobie również wszystkiego dobrego życzę, a w szczególności zdrowia i spokoju w rodzinnej świątecznej atmosferze
.
y
i Tobie również życzę zdrowych, wesołych Świat Bożego Narodzenia w radosnej , cieplej rodzinnej atmosferze 
Witam serdecznie jestem po ściągnieciu szwów juz tydzien w sumie troche mnie boli w prawym boku w brzuchy ,a w ranie po lewej stronie ale doktir twierdzxi ze tam jest wezeł ktory wszystko trzyma i ma prawo jeszcze boleć .Ale juz mam uderzenia gorac zlewanie potem najbardziej w nocy ze 3 razy sie budze i rano jak wstane tez ma uderzenie goraca no i oczywiście płacz tylko mi smutno to płacze .czy moze mi ktoś napisać kto bierze hormony jak sie po nich czuje jakie skutki ? JA BIORE OD PARU DNI FEMOSTON CONTI.Ale tez chce was zapytac o zaparcia poniewaz od operacji mniewam zaparcia jem jogurty śliwki suszone pije olej lniany i miewam nadal najgorsze z tego ze nie moge sie załatwic akrew jest i to juz od paru dni sama krew sporo jej na papierze
.pozdrawiam was wszystkie SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU DUZOOO ZDROWKA 
.Acha wiesz co?- jak zjadalam surowkę z kiszonej kapusty to zaliczalam "tron" 
Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości