Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Mocno Cię ściskam

jak zachorowałam szukałam wszędzie pomocy jakiś informacji co to będzie pózniej wszyscy mi odradzali czytania internetowych porad ale ja robiłam swoje i szukałam dalej aż trafiłam na nasze Syrenkowo
poczułam się się jakbym rozmawiała z dobrymi koleżankami przyjaciółkami które znam od dawna ,które wiedzą co chcę usłyszeć..dostałam dużo wsparcia nadzieji i zapewnień że będzie dobrze bo musi być!Możesz liczyć na wsparcie dziewczyn w każdej chwili napewno Cie nie zawiodą!Trzymam kciuki za Ciebie
pozdrawiam wszystkie dziewczyny Oliczku 
. Jak już zdążyłaś się zorientować wsparcie masz od zaraz
. Pozdrawiam Cię bardzo gorąco i życzę pomyślnej walki z chorobą
. Jesteś waleczna a to droga do zwycięstwa. Tak trzymaj kochana 
tak to jest gdy internet działa tylko w telefonie i w dodatku ciągle zrywa połączenie

wracam do codziennych spraw i głupich problemów, zaczynam znów wierzyć w to, że życie jest piękne, planować przyszłość....
Powolutku będziesz się ze wszystkim oswajać i dasz radę. Po operacji naprawdę nie jest strasznie, musisz być dobrej myśli i pytać o wszystko co chciałabyś wiedziec przede wszystkim lekarzy, no i wpadaj do nas szybciutko, abyśmy Cię mogły wesprzeć i pomóc choćby wirtualnie
Ewka będzie dobrze, my KOBIETY jesteśmy SILNE!!! Bedę myślami z Tobą jutro
Pozdrawiam serdecznie 

Mocno Cię ściskam i pamiętaj, jesteśmy z Tobą cały czas

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości