Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

mnie się też wydaje, że najpierw powinnaś "przyłożyć" się do leczenia tej nerwicy, bo jak nerwy słabe to i choróbska się czepiają i nie chcą odpuścić. Wydaje mi się, że tylko stresujesz się tym, że miałaś w rodzinie taką chorobę, ale uwierz mi - jesteś pod kontrolą i jedne przypadek w rodzinie jeszcze o niczym nie świadczy. Wyniki masz nie najgorsze, więc sama siebie nie dołuj, będziesz jeszcze miała dzieciaczki i będzie o.k. 

Przy każdej wizycie u ginekologa powtarzano mi jednak, że będę miała duże kłopoty z zajściem w ciążę...
wizyte u psychiatry mam dopiero w marcu, niestety jestem zrazona do psychiatrów, bo byłam do tej pory u dwóch i bagatelizowali mój problem, teraz ide prywatnie wiec moze bede inaczej potraktowana. Fakt,że nerwica bardzo mnie wykncza:-( jestem chuda jak patyk.

lekarz świetny, więc już jest dobrze ... kobiety i z mięśniakami zachodzą w ciążę i rodzą zdrowe i piękne dzieci.
z Tobą nie będzie inaczej. 

nawet wiecej jesc zaczelam, bo tak to ze stresu marnie z jedzeniem. Jutro wizyta u dr. L.

Powrót do Problemy ginekologiczne przed operacją usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości