Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Sama ciekawa jestem kiedy będę mogła powiedzieć, że meno mam już za sobą; ile to jeszcze potrwa
ten strach że może być gorzej.

zdarzają mi się fale (ale nie uderzenia) gorąca, ale tak też było jeszcze przed operacją i dlatego wiem, że to wina tarczycy ... ale z tym można żyć i oby już tak zostało
Czasami jednak warto posłuchać własnego organizmu, czy jak to nazwać intuicji 

,tym razem ponieważ coś zaczęło byc nie tak ,a przede wszystkim moje paskudne migreny ) i od tego momentu plamiłam raz mniej a raz więcej . Pobiegłam oczywiście w styczniu do mojej lekarki postanowiłysmy wszystko sprawdzić , wszystko ok łacznie z Ca 125 ,a tu w USG wylazł polip nieduży ale coś nie tak .
na HTZ naprawde trzeba uważać 

Chyba odreagowuję teraz wizyty u ginekologa sprzed operacji gdzie byłam prawie co miesiąc. Póki co zapraszają mnie znowu na mammografię i trzeba będzie się przebadać.
..a cycki czy na prochach czy bez to i tak czasem bolą,więc po co się dodatkowo faszerować.. 
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

...Ty jędzowata z Twoim anielskim usposobieniem.....
..nigdy w życiu.. 
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Swoją drogą powinnaś spróbować.

mogłabym zliczyć na palcach bo 2 miesiące temu to co chwilkę mnie męczyło i ze spaniem też było nie ciekawie oby tak dalej było to da się wytrzymać...pozdrawiam Was Kochane

Powrót do Pytania i wątpliwości dotyczące stosowania terapii hormonalnej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości