A Ty się kochana kuruj i ruszaj w tany na te swoje zumby i fitnesiki.
Szkoda ,że aż w Gdyni mieszkasz bo gdybyś miała bliżej zajęcia, to pewnie gdańskie Syrenki zapisałyby się do Ciebie na zajęcia.
Ja na pewno !!!!

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Szkoda ,że aż w Gdyni mieszkasz bo gdybyś miała bliżej zajęcia, to pewnie gdańskie Syrenki zapisałyby się do Ciebie na zajęcia.
Ja na pewno !!!!

Gdańsk jednak to troszkę za daleko dla mnie, dojazd zabiera coraz więcej czasu w tym naszym Trójmieście
, ale kto wie w sumie wszystko się może zdarzyć

wciąż mnie boli mój boczek, a dziś nawet i brzuch. Rana pooperacyjna nie wygląda źle, ale piecze jest mega nadwrażliwa , każdy kontakt z materiałem to nieprzyjemne doznanie. W środku nerka pobolewa do tego kręgosłup też daje mi popalić -oj jakoś mi ciężko. Niby nadnercza są ok, ale mam wrażenie, że hormony zaczynają się buntować
w nocy się pocę... myślałam że to osłabienie ,jednak coś mi się wydaje ,że jednak to hormony są winne temu.
tak nie może być, szkoda że jesteś tak daleko
ale masz na miejscu całą armię Syrenek które osobiście Cię postawią na nogi
Poleż-ale nie wymyślaj nic
o nie!
a Ty uśmiechnij się i odpoczywaj buziaki

i może mam "okres" ??? coś łzy cisną się do oczu same ??? podejrzana sprawa
leki jakie dostałam miały ominąć obciążanie nerek za to dały mocno popalić wątrobie
kurczę nie lubię takich zmian , babka nie ma dobrych opinii
nie wiem co robić
jednak musze mieć jakiegoś prowadzącego -oj losie

, a jutro się wybieram do Rzepiak Mari

. Przytulam mocno

przecież Ty jesteś wulkan energii
....tylko teraz chwilowo uśpiony .hi hi Oj tam...zaraz wiosna, słońce, i złapiesz wiatr w żagle....sorki
sorki
w Syreni Ogonek

,a przy Was to już na 1000000 %
co ja bym bez Was zrobiła ??? prawdopodobnie siedziała w kącie i

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości