Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

nie bede Ci opisywać mojej historii Kochana, bo to za długo by trwało, ale mam swoj watek tutaj
jestem tak jak Ty po radykalnej operacji w 2012, z powodu guza jajnika, który okazał sie przerzutem z zoładka. Nie umiem powiedziec, czy przy Twoim rozpoznaniu to dobra decyzja o chemioterapii. To wiedza lekarze, ale podam Ci link, gdzie mozna zadawac pytania onkologom i odpisuja szybko, bo ja skorzystałam http://www.onkolodzy.net/
Nic sie nie bój kochana wszystko jest do przezycia i powtarzam wcale nie musisz miec skutków ubocznych. Jest jeszcze mozliwosc brania zastrzyku neulasty po cisplatynie w domu, ale to napisz mi prosze, czy Ci go przepisza, po chemii. Nie martw sie gdy leci chemia dozylnie, nic sie nie dzieje, raczej nie czuc nic. Ale gdybys odczuwała jakies nietypowe dolegliwosci mów o tym pielegniarkom. Poza tym wszystko Ci lekarze i pielegniarki wytłumacza. Pomalowana trzymaj sie cieplutko, nie wiem o czym waznym CI jeszcze napisać, bo pamiec mi szwankuje
Gdybys miała jakies pytania to pisz Kochana. Na pewno postaram sie pomóc. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i całuje
Wszystko jest do przezycia i trzeba być pozytywnie nastawionym bo pamietaj psychika to podstawa !!

mam nadzieje ze Pomalowana zajrzysz dzisiaj i na cos sie przydadza moje rady
teraz dojrzałam. ze w tym samym dniu lezałysmy na stole 22.12.2014
. Jeszcze raz buziaki 

udanego wyjazdu, samych miłych wrażeń i dużo dużo zdrowia Ci życzę. Oby tak dalej ... wszystko co złe było za Tobą a szczęście Cię nie opuszczało. Dużo przeszłaś i to już wystarczy. 

. Jesteś pozytywnym przykładem dla innych i ogromnym wsparciem
. Odpoczywaj, obdarzaj miłością i otrzymuj ją kochana nasza Syrenko

Pomalowana ja miałam G2 ale po czyszczeniu... a po operacji wyniki HP okazały się lepsze G1 dlatego uniknęłam leczenia..Życzę Ci dużo siły trzeba myśleć pozytywnie...Zachęcam do przeczytania książki SEKRET...zaglądaj i dawaj znać o sobie..Buziaki dla Ciebie i wszystkich Syrenek

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości