Nie wiem tylko jak się z Tobą umówić.[/quote]Magdi wymienimy się nr tel jak będe już na miejscu to ja podejdę do Podhala tam jest kawiarnia i kino więc wipijemy kawkę

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Nie wiem tylko jak się z Tobą umówić.[/quote]

odpowiedni terminy i będzie mini spotkanie Syrenek
Udanego wypoczynku kobietki.Czekamy na relacje ...
podałam swój numer, więc mam nadzieję zobaczyć się z Jagódką (o ile dobrze posłałam tę wiadomość prywatną)- zawsze to jakieś informacje z pierwszej ręki będą. Szkoda, ze nie ma nikogo przede mną. Mi już nawet pora roku nie przeszkadza, ani na kogo trafię (chociaż podświadomie się boję, bo to jednak 3 tygodnie z tymi samymi osobami). Mam tylko nadzieję, że nie zagotuję się w pokoju, bo chyba coś jest u mnie na rzeczy z tymi atakami gorąca. Bardzo się cieszę z tego wyjazdu
Mam tyle energii, że na miejscu nie mogę wysiedzieć.
życzę Tobie fajnych współlokatorek i super odpoczynku

to faktycznie nie doczytałam

Dziś dzwoniłam do NFZ i pani poinformowała mnie że wniosek został zarejestrowany i wysłany do Warszawy gdzie czeka na ocenę lekarza balneologa i że po operacji czas oczekiwania na sanatorium to ok 6 miesięcy.Pozdrawiam bardzo gorąco wszystkie Syrenki. 
Jeśli wniosek został dobrze wypisany, to nie powinno być dłużej niż pół roku

Powrót do Prawo do sanatorium - szpitala uzdrowiskowego, po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości