Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Wydawało mi sie ze powinna wyglądać coraz lepiej a nie gorzej. Poza tym ze czasem swędzi nic niepokojącego sie innego nie dzieje. To normalna kolorystyka czy coś jest nie tak ?
. Natomiast ja niczym blizny nie smarowałam. Lekarz tak mi zalecił. Na początku było wskazane częste wierzenie rany. Posypywałam ją też trochę talkiem. Potem sobie delikatnie masowałam i to wystarczyło, aby skóra się zregenerowała. A więc w moim przypadku było potrzebne suszenie a nie nawilżanie. Pozdrawiam cieplutko 

tylko niepokoi mnie to, ze blizna coraz bardziej czerwona / bordowa po tym contractubexie. Mało informacji na ten temat w internecie, ale być może jestem uczulona na jakiś składnik. Na razie odstawiłam żel, zobaczę co będzie.

dodaję więc i swój 

W sobotę zmieniam mieszkanie, więc po pracy pakuję rzeczy. Oczywiście bez dźwigania. Od dźwigania zapakowanych pudeł jest mąż

No to koniecznie uważaj, bo będzie Cię kusić, żeby coś przenieść , ale ani mi się waż

Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości