Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

..a wszystko inne się w środku poukłada. i zagoi.. 
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Po trzech miesiącach pogadamy.Niestety, zabieg, stres i narkoza robią swoje.Nie obserwuj ciała za bardzo-nasz ten plus,że nie masz naszej ulubionej oponki na brzuchu
w środku się wszystko ułoży, zabliźni i będzie ok.Nie czytaj też o powikłaniach bo na tym etapie sporo objawów można do wszystkiego dostosować.
poczekać na wizytę, a do tej pory nie zgladać nigdzie, gdzie piszą o powikłaniach i będziesz dużo spokojniejsza

Współczuję dolegliwości, ale to minie, zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Ćwiczenia mięśni zawsze wskazane, wszak jesteśmy każdego dnia starsze mimo wszystko ... A to że masz jeszcze dolegliwości i mnóstwo wątpliwości to w/g mnie oczywiste, bo jeszcze tak niewiele czasu minęło od operacji. Pomyśl tylko, że tak ci tam w środku "namieszali", że aby tam się po nowemu poukładało, zagoiło, skurczyło, zregenerowało, musi upłynąć sporo czasu. A to że masz doły, to też nic dziwnego, bo hormonalnie to też jest rewolucja dla organizmu. 

a co do Twoich dolegliwości to niestety ale nie potrafię Ci pomóc bo nic takiego nie miałam, do lekarza idziesz już za kilka dni i lekarz na pewno rozwieje Twoje wszelkie wątpliwości, i na pewno coś konkretnego poradzi
głowa do góry, wszystko będzie dobrze, bądź dobrej myśli, pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość