Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

Powolutku zajmuję się coraz większą ilością różnych rzeczy, zaczynam prowadzić prawie normalne życie kury domowej. Ismenko - nawet pościel przebrałam, po prostu nie dałam rady na nią patrzeć, co prawda przy pomocy dzieci, ale mam świeżą. 

tym bardziej że dziewczyny po laparoskopii nic o tym nie mówiły. Ale z tego co widzę dotyczy to i jednych i drugich - wchłonie się, nie martw się. Do tej pory czuję "coś" i tam jeszcze mnie "boli" - w "" bo trudno to nazwać bólem, po prostu to czuję.
tym bardziej że to tak właśnie wygląda
ale już prawie śladu nie ma po tym

Wkurza on niestety i niektórym zostaje

, nie wolno zapominać

W sierpniu przeżyłam remont domu bez większych niespodzianek, tak więc fizycznie jest dobrze. 
Trzeba wierzyć, że się znajdzie i tego Ci z całego serca życzę 

nigdy nie pracowałam w sklepie i na własnej skórze nie przeżyłam trudu takiej pracy, ale przypuszczam, że bez dźwigania się nie obejdzie. Do tego jest jeszcze kodeks pracy i przepisy BHP które pracodawca powinien przestrzegać, ale jak wiemy z doświadczenia, bywa z tym różnie, a często ma wiele do życzenia i pracodawcy niestety za nic mają takie przepisy. Nie wiem też, czy lekarz medycyny pracy wyrazi zgodę na taką pracę.

Byłam wczoraj na tej rozmowie, właściwie większość rozmowy to było przekonywanie mnie, że praca jest bardzo ciężka fizycznie. Reszta warunków jest nęcąca, zwłaszcza, że jest to praca na zmiany, a ja czasami i rano chciałabym zobaczyć swoje dzieci. Bardziej męczy mnie dojazd, bo to około 30 km, ale mieszkając pod Warszawą właściwie każdy kierunek wiąże się z dojazdem, do samej Warszawy to ponad 1h samochodem, a PKS-em ponad 1,5h w jedną stronę. Sama nie wiem, dzieci rosną, potrzeby coraz większe i kasa potrzebna, ot proza życia. Dzisiaj mają zadzwonić, zobaczymy co z tego wyjdzie, ale chyba nie mam wyboru, 42 lata na liczniku, 12 lat przerwy zawodowej więc trzeba brać co dają zwłaszcza, że ktoś mnie chce.
Powrót do Trafiłam do Was po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości