Mamy już trzeci adres, więc troszkę się błąkamy w necie, co może nieco utrudnić dotarcie do nas osób zainteresowanych
Interesuje mnie czy trafiłyście do nas szukając interesujacych informacji w wyszukiwarkach, czy przypadkiem trafiając gdzieś w internecie na link kierujący na nasze forum, albo z polecenia kogoś, kto nas już poznał wcześniej ?
Pytam ponieważ chciałam się zorientować jak najlepiej trafić do osób, które potrzebują naszej pomocy
Będę Wam bardzo wdzieczna za podanie Waszego źródła informacji i początków przygody z Syrenkami

) niemocy..zaczełam szukać informacji i pomocy w necie...natrafiłam na forum kobiet "usunięcie macicy"...i tak już zostałam do dzisiaj..1 marca 2015..będzie 4 lata...
usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..
chyba ( tylko sie nie smiejcie) wpisalam w wyszukiwarke "usuniecie macicy i co dalej?". pamietam, ze bylo to jedyne pytanie ktore tluklo mi sie po glowie, od momentu gdy lekarz zadal mi pytanie "a jakby to wszystko w diably wyrzucic? skknczylyby sie wszystkie problemy" do chwili gdy tu trafilam minely ..... 3 godziny

,a w tych krótkich momentach,kiedy działały leki,czytałam
i serfowałam po necie
w poszukiwaniu informacji.Wpisałam w wyszukiwarkę "skutki usunięcia macicy" no i wyskoczyła mi cała lista artykułów,m.in.forum na gazecie.pl.,a tam przekierowanie na forum Syrenki.Od tego momentu byłyście dla mnie kopalnią wiedzy i siły...dzisiaj cieszę się,że jestem z Wami Syrenki.