po operacji jestem 2,5 tygodnia dokucza mi ból brzucha jest to piekący ból i bardzo wrażliwy sam brzuch , problem z jelitami wzdęcia jak długo to może trwać

Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.

moja rówieśniczko i operowana Syrenko w tym samym dniu co ja, tylko ja rok wcześniej (będziemy wspólnie obchodziły rocznice)
Musisz uzbroić się w cierpliwość, jeśli nie bierzesz już tabletek przeciwbólowych to jest bardzo dobrze, ja tabletki brałam przez dłuższy czas, bo bałam się, że jak nie wezmę to mnie będzie bolało ... i zagoiło się wszystko jak na kocie, a po pierwszym spacerze była bardzo dumna z siebie.

ja jestem z Rzeszowa bardzo dziękuję za słowa otuchy bardzo mi pomogły dzisiaj czuje sie lepiej a co chodzi o tabletki przeciwbólowe to ja brałam trzy doby po operacji

Dużo zdrówka.
Pozdrawiam Cię mocno

pozdrawiam zyczę szybkiego powrotu do zdrowia i miłej majówki
wszystko powoli się unormuje, musisz uzbroić się w cierpliwość, a czasem wszystkie dolegliwości miną, jedz potrawy lekko strawnie, powoli i stopniowo wprowadzaj normalne posiłki, soki owocowe i warzywne to bardzo dobry pomysł, zwłaszcza jak musisz walczyć z anemią, możesz jeść jogurty i śliwki suszone, pozdrawiam i życzę dużo zdrowia

Powrót do Najczęstsze dolegliwości po usunięciu macicy i jak sobie z nimi radzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości