Ale nie da się. Mróz był.
A lekarz tak mnie zaskoczył, że wyszłam z gabinetu prawie bez słowa. Dopiero później pomyślałam, że mogłam wziąć od niego zaświadczenie, że jestem zdolna do pracy w swoim zawodzie. Ciekawe czy by je wystawił.
Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Ale nie da się. Mróz był.

Ja podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny, ja też byłam 3 miesiące na zwolnieniu i uważam, że to najlepszy czas na dojście do siebie i tak jak Basia mam pracę biurową, ale niestety muszę czasami dźwigać (więcej niż 3-5 kg dozwolone) i po takim dniu czuję to w dole brzucha, robi się twardy i piecze ... Tak więc bardzo Cię proszę dbaj o siebie i walcz o swoje prawa. 

Pani doktor spytała czy nie mogłabym zmienić pracy. A ja właśnie niedawno przekwalifikowałam się.
Mam przepisane tabletki /brunatna wydzielina i stąd lek/. I miesiąc wolnego. Będzie czas na zastanowienie-co dalej. Idę wypić herbatkę. Bo na kawę, od czasu operacji nie mam ochoty.
Czyżby wpływ hormonów, a dokładniej to ich niedosyt miał na to wpływ?

A teraz co? Już nie wolno będzie?
dopiero teraz ,bo tu nie zaglądam

Bulbinka

, a przy tych waszych pogaduch warto być w miarę na bieżąco.
ale pomimo wszystko wskakuj do
dla córci też

Bulbinka

Chyba coś przekombinowali 

ale to jednak dziwne, że tylko 9 pozycji a czekania ok. 3 mcy 

usunięta macica 1 marzec 2011.łódzkie..1965..

Powrót do Prawo do sanatorium - szpitala uzdrowiskowego, po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości