Forum nie zastępuje lekarza. Nie traktuj rad jako diagnozy.
Na dodatek moja gin potwierdziła, że wszystko czyste, aczkolwiek zasugerowała, żeby jednak się ponaświetlać. Szukam zatem jakiegoś dowozu i mam nadzieję, że w poniedziałek uda mi się dotrzeć do Zakładu Radioterapii na te konsultacje. A z kąpielą może jednak jeszcze się wstrzymam - Cass trochę mnie wystraszyłaś i wolę nie ryzykować
Całuję Was mocno dziewczynki i dam znać co powiedział radiolog

oczywiście dla tego kto ją zna
W każdym razie myślę że nie należy się zbytnio przejmować, lekarz z reguły wie lepiej (z reguły, dlatego trzeba jeszcvze popytać radiologa, który bliżej tematu siedzi).
mnie w szpitalu właściwie o niczym nie poinformowali
choć opiekę miałam bardzo dobrą 

Druga sprawa to, że siedząc w wannie spływają sobie z nas brudki różnego pochodzenia, a o infekcję łatwiusio- przynajmniej w moim wypadku. Tak więc albo biorę półkąpiel -klękam w wannie i nalewam wody do bezpiecznego poziomu - płucze się prysznicem, ale najczęściej prysznic.

A da tobie pewnosc ,ze bedziesz zdrowa
Zycze ci duzo zdrowka , wszystko bedzie dobrze
A co do kapieli , to nie mozna sie kapac ,musisz sie uzbroic w cierpliwosc bo podczas naswietlan i po naswietlaniach tez nie wolno sie kapac.

mimo że wspomagam sie ziołowymi tabletkami, które na początku chyba lepiej na mnie działały.

Kasik podziwiam Cie Kochanie. Gdyby nie plastry - ta menopauza by mnie wykończyła. Trzymam kciuki zato, żebyś też mogła je stosować :*

Cieszę się strasznie. W zasadzie to koniec mojego leczenia. Oczywiście muszę się kontrolować, co pół roku stawiać na badania a częściej robić te podstawowe, ale to i tak pikuś w porównaniu do tego co przeszłam. Dziewczyny - jeszcze raz bardzo Wam dziękuje za ogromne wsparcie jakim mnie obdarzyłyście. Bez Was - nie dałabym rady tego przetrwać
W weekend piję Wasze i swoje zdrowie
I oczywiście zostaję z Wami dalej - tym razem jako sama wspierająca inne, potrzebujące tego Syrenki
BUZIAAAAAAKKIIIIIII

, chciałabym, żeby wszystkie takie były 

Powrót do Możliwe problemy po operacji usunięcia macicy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości