Hej
Muszę Ci powiedzieć, że jesteś bardzo dzielna. Po tak ciężkiej operacji pozbierać się w 9 tyg i wymagać od siebie powrotu do pełnej sprawności to wow!
Kochana, przeszłaś ciężki zabieg z powikłaniami i powrót do zdrowia oraz pełni sił może być powolny. Każdy organizm reaguje inaczej ale trzeba też pamiętać, że nadmierne wymagania opóźniają zamiast przyspieszać powrót do sił.
To co ja mogę doradzić to żebyś sporo się ruszała, spacery poczynając od króciutkich dystansów, małe ćwiczenia na siedziąco (internet kipi od pomysłów co i jak ćwiczyć po operacjach), dogadzanie sobie ( kosmetyczka? fryzjer? nowy ciuszek

) Zaopiekuj się sobą, bo jak Ty tego nie zrobisz to kto

Dobry humor skutkuje przypływem sił.
U mnie było inaczej, bo zabieg przeszłam dobrze, w pierwszej dobie po zabiegu zostałam wypisana do domu. W domu kilka dni polegiwałam a potem zaczęłam spacerować, gotować, kręcić się po domu. Do pracy ( prowadziłam hotelik dla psów) wróciłam po jakichś dwóch tygodniach. Do lata ( zabieg miałam w styczniu) wydobrzałam na tyle, że jeździłam rowerem i robiłam długie piesze wycieczki. Nie nosiłam ciężarów, nawet siatek, bardzo, bardzo długo, więcej niż rok. Do tej pory a zabieg miałam w 2018, dźwigam sporadycznie. Po prostu po podnoszeniu ciężarów boli mnie w brzuchu więc unikam tego.
Byłam osłabiona operacją i pierwsze spacer wyglądały tak, że musiałam się zatrzymywać i głęboko oddychać żeby nie upaść. Ale z każdym dniem było " z górki" czego i Tobie życzę

Też mi włosy wypadały choć nie tak obficie jak Tobie, myślę, że to po narkozie.
A jeszcze Ci powiem, że nie od rzeczy było by zrobienie morfologii, wizyta u lekarza. Może masz mało żelaza, może inne niedobory. Jakies witaminki na wzmocnienie może by się przydały. I pamiętaj, że sporo tego co się dzieje z Tobą jest w głowie. Jeśli myślisz o sobie "nieprzyadatna" to i tak będzie. Przydatność człowieka nie sprowadza się tylko do tego czy ma siłę podźwignąć dziecko lub coś fizycznie pomóc. Nie daj się smuteczkom! Ściskam i mam nadzieję, że dziewczyny Ci tu jeszcze doradzą coś i poczujesz się lepiej, mniej osamotniona w tym swoim zdrowieniu